GOSTI AUTORI

Na ovoj stranici možete pročitati objave drugih Autora stranice zasto.blog složene kronološkim redom od najnovije do najstarije objave

  • Zašto glumite, Ja sam Josip!
    Ovaj sadržaj nije za mlađe od 16 godina. Zovem se Josip, molim vas poslušajte, ispričati ću vam svoju priču. Imam 1o godina. Zovu me Joža, to je od milja, samo me je tata uvijek zvao Jozo. Moja obitelj živi u malom stanu u Zagrebu, na trećem katu jedne stambene zgrade. Tata inače radi u nekojNastavi čitati “Zašto glumite, Ja sam Josip!”
  • KOEFICIJENT INTELIGENCIJE
    Inteligencija u Hrvata, okupljena u ceh prosvjetnih radnika, odlučila je kvocijent izraziti koeficijentom, popraćeno preobrazbom iz prosvjetnih radnika u prosvjedne ratnike…Krenimo redom, prva pretenciozna riječ u prethodnoj rečenici je INTELIGENCIJA. Ne usudim se izmišljati definiciju inteligencije, pogotovo u današnje vrijeme kada nezaustavljivo srljamo ka dominaciji umjetne inteligencije nad zastarjelom i umornom ljudskom, stoga ću seNastavi čitati “KOEFICIJENT INTELIGENCIJE”
  • JESU LI UČITELJI U PRAVU?
    NEVAŽNO!. Kakav god ishod štrajka bio, ništa se suštinski neće promijeniti u sustavu obrazovanja. Niti će djeca dobiti bolje obrazovanje niti će se promijeniti sustav vrijednosti u obrazovnom sustavu. I dalje ćemo biti na dnu dna Europe po rezultatima školovanja, samo će učitelji dobiti malo više novaca za svoj rad i nerad, i jedni iNastavi čitati “JESU LI UČITELJI U PRAVU?”

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s